Zasvěcení Matky Země

datum 14. 6. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová vytvořeno pomocí AI
"Země mění nás a my měníme Zemi". 
Martina Vaverková

Země je jednou z našich matek, které nás provází a podporují během života. Je první matkou, která nás vítá do života a matkou, které můžeme sdělit i své nejniternější pocity...

Nesoudí, nevyšiluje, jen je. Klidná, pevná,hutná, stabilní ,dávající i přijímající. Můžeme jí říct cokoliv a naši lásku nám mnohonásobně vrací. Je první matkou, průvodkyní ženství a stabilitou na ženské cestě.

Meditační praxe, která je zároveň přirozeností a tím nejjednodušším co můžeme (u)dělat je být bosýma nohama na zemi. Jen tento nepatrný krok spouští vyčištění, aktualizaci a nabití energií našeho celého systému. Máme-li navíc možnost toto udělat v místě, kde je čistá příroda pocítíme to o to více.

Země se aktualizuje a navyšuje vibrace neustále...co vy?

Matka Země, Gaia, Terra...je jedno jak ji pojmenujeme. Je námi a my jsme ní po dobu našeho pobytu v životě na Zemi. A buď toto spojení vědomě začneme žít, anebo vlastně nežijeme. Je to tak jednoduché a i přesto mnohým ženám toto uvědomění a změna v nahlížení na život sám trvá třeba polovinu života.

Každý den děláme opakovaně mnoho rituálů.

 Pokud do svého rituálu zahrneme pouhopouhé postavení se na zem bosýma nohama náš život se začne měnit. Skrze naše chodidla, kde máme uložené své célé tělo se začneme přirozeně aktualizovat, očišťovat a přenastavovat tak, jak máme být. 

Skrze nohy odchází vše umělé ( radiace, jedy z jídla, nastřádané emoce a.t.d.) a přichází vše přirozené. Zpomalení, opora, klid, čistá energie...Nohama můžeme dýchat, skrze středy svých chodidel můžeme vypouštět a propouštět, ale i napouštět energie a zůstavat také opravdu "online", protože jediný pravdivý internet a spojení je tam dole.

Změny v Zemi, změny v Tobě a naopak...

Jak se mění společnost, mění se i Země a naopak...vše je odpradávna spojeno a je jen na nás, abychom se k posvátnému spojení navrátily a neutekly do umělého světa. Udržovat krok neznamená umět nejnovšjší technologie ( nemám nic proti tomu, je to součást balíčku této doby), ale také udržovat krok s tím, co se děje uvnitř mě samotné a to přes google nezjistím.

Být v sobě znamená být v těle. Být v těle znamená být ve spojení se zemí. Země je tělo, země je matka, země je moje mateřská část, kterou potřebuji dát sobě. Většina žen stále dává a dává navenek a nikoli sobě. Tím začíná velká nevyváženost nejprve uvnitř sebe sama a posléze nevyváženost v rodinách, vztazích , ve všech oblastech života.

Závěrem....

Milé ženy,
Země vždy drží pravdivé aktuální kódy bytí a online help centrum funguje 24/7! Stačí se spojit. Jděte ven, vyzujte se. Odjeďte a lehněte si na zem bez gumových lehátek a izolantů. Na zem. A slibuji, že se načtete do správné podoby a budete vědět co máte ve svém životě dělat!

Autor: Martina V., Jasné vědění
Zdroj: www.jasnevedeni.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě