Vesta v Panně 

datum 15. 9. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová, vytvořeno pomocí AI

Doba čtení 2 minuty.

Asteroid Vesta symbolizuje naši vnitřní jiskru.

Asteroid získal jméno po starořímské strážkyni krbu a klidu domova - bohyně Vestě. Tato bohyně odpovídá starořecké Hestii, strážkyni posvátného ohně. Vesta je bohyně našeho srdce a domova. Skutečný domov máme ve svém srdci..... V horoskopu narození tedy Vesta symbolizuje "posvátný úkol", to, čemu by se naše Duše ráda věnovala, poukazuje na oblast intuitivních zálib a koníčků.

Pokud se Vesta nachází ve znamení Panny (jako je tomu nyní) , je většinou zcela oddána principu služby. Dělá vše pro to, aby byla užitečná pro druhé, také věnuje spoustu času a energii tomu, aby ve svém zvoleném oboru byla co nejlepší. Je to analytický, mentální princip - člověk s Vestou (Sluncem, Lunou, osobními planetami ) ve znamení Panny často žije zcela ve "své hlavě" - což může být poměrně vyčerpávající. K tomu, aby alespoň na chvíli hlavu vypnul a "rozprostřel se" v celém svém těle mu pomáhá právě práce s tělem. Jóga, tanec, masáž či milování s partnerem/kou. 

Perfekcionismus se týká všech planet a těles umístěných ve znamení Panny. Aktuálně se v Panně nachází Slunce a Merkur, který je jedním z vládců Panny. Případnou přílišnou kritičnost, sebekritičnost a snahu po dokonalosti se snaží "rozpouštět" opoziční znamení Panny - čímž jsou Ryby. Znamením Ryb aktuálně prochází Saturn a na konci Ryb Neptun - ti se snaží rozšířit "panenský" obzor tím, že ji ukazují širší celek, širší souvislosti a také učí Pannu odpočívat a uvolnit se....Celé období Panny je ideální k vnitřnímu i vnějšímu úklidu, k úklidu prostoru, ve kterém žijeme, k úklidu našich životů, k úklidu našeho vnitřního prostoru. Zbavujeme se všeho co je již přežité a nefunkční a co nám případně brání v dalším rozvoji. Pečujeme o své zdraví....

Autor: Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie.webnode.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě