Venuše v Panně

datum 8. 8. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová vytvořeno pomocí AI

5.8. vstoupila Venuše do zemského znamení Panny a v tomto znamení setrvá do 29.8.

Venuše v Panně je schopna milovat naprosto upřímně, její láska je jasná a prostá, je schopná být kdykoliv nápomocná, je skromná, vysoce morální, spolehlivá a zodpovědná. V oblasti vztahů jak mezilidských, tak partnerských se nyní kladen důraz na péči, zodpovědnost a emocionální střízlivost. Panna svou lásku projevuje tím, že o své milované pečuje - nyní je důležité také pečovat o sebe sama, o své tělo a p svou mysl. Panna je mentální znamení a nyní je důležité (pro to abychom se cítili dobře a žádoucí) uvolňovat svou mysl skrze meditaci či imaginaci. Panna je mistr analýzy- v oblasti lásky je však třeba prožívat a nikoliv analyzovat. Venuše v Panně často hledá “pana bezchybného či paní bezchybnou” takže v oblasti lásky a vztahů prochází proto určitým očistným procesem, v němž analyzuje a odděluje “vhodné od nevhodného, a “čisté od nečistého” až třeba nakonec zjistí, že je pro ni vhodnější být sama, protože většina partnerů má samozřejmě nějaké “chyby”. Venuše v Panně si musí přiznat že ona sama také není bezchybná a že to je tak naprosto v pořádku a tudíž ,že nemůže požadovat po partnerovi aby byl také bezchybný. Nyní si máme uvědomit, že nemůžeme od nikoho očekávat dokonalost a že i my nejsme dokonalí a že je to tak v pořádku.

Panna se snaží mít vše pod kontrolou - což jí často vyčerpává. Je třeba se uvolnit a přestat kontrolovat každý detail svého života. Když pustíme kontrolu tak se uvolníme a budeme se cítit lépe. Venuše v Panně nás učí vnést do svých emocionálních záležitostí více střízlivosti.

Venuše má během srpna poměrně náročné aspekty s dalšími planetami (2.8. napěťová kvadratura s Uranem, 19.8. kvadratura s Jupiterem, v tento den také opozice na Saturn, 23.8. kvadratura se Saturnem a 28.8. opozice s Neptunem) oblast ženství a emocí, toho co je nám příjemné je narušována jak vnějšími vlivy tak vnitřním nastavením - pokud však máme vytvořený zdravý vztah k sobě sama, jsme schopni dostat sebe sama do rovnováhy a vnitřní pohody i za těchto situací. 29.8 vstupuje Venuše do znamení Vah, kde je v silném postavení a vytváří harmonický trigon s Plutem, který pomáhá transformaci a regeneraci.

Autor: Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie.webnode.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě