Venuše v Blížencích

datum 25. 5. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová vytvořeno pomocí AI

Venuše v Blížencích - 24. 5. - 17. 6. 2024. Svěží, společenská, komunikativní, intelektuálně založená, flexibilní, výmluvná a neustále v pohybu. Literární nebo pohybový talent. Procesy sdílení, síťování a vzdělávání, práce s informacemi, analýza dat.

Venuše přestupuje kolem půlnoci ze čtvrtka na pátek do vzdušných Blíženců a od neděle navíc vytvoří konjunkci s Jupiterem v Blížencích. Do konstelace by tak měla pronikat větší lehkost, flexibilita, komunikativnost a radost ze sdílení a setkávání.

Venuše v Blížencích je založená partnersky, přesto si ponechává vlastní nezávislost a svobodu vyjádření i pohybu.

V lásce oceňuje intelekt, bystrost, správné komunikační napojení a partnerský, přátelský přístup, v umění tíhne k literatuře, tanci, poesii nebo interaktivním typům uměleckého vyjádření.

Pro Venuši v Blížencích jsou zásadní nové impulzy a možnost učit se novým věcem, takže často vyhledává nějakou formu práce s informacemi nebo ve sféře vzdělávání. Působí spíše mladistvě a někdy možná až bezstarostně nebo lehkomyslně, nechybí jí ale vyřídilka ani osobní kouzlo.

S Venuší v Blížencích lze z astrologického pohledu očekávat spíše otevřený, extrovertní přístup ke vztahům, v rámci nichž je zásadní dobře fungující a plynoucí komunikace. Venuše v Blížencích většinou hledá parťáka, jakési alterego nebo duševní dvojče, s nímž může sdílet svoje názory i životní prostor.

V obecné konstelaci může Venuše v Blížencích přispět k rozproudění komunikace a hodí se také ke vzdělávacím aktivitám všeho druhu, k práci s textem nebo detektivní činnosti.

Venuše v konjunkci s Jupiterem i Sluncem v Blížencích vytvoří navíc od neděle výrazné stellium planet v tomto znamení, takže u narozených dětí můžeme z astrologického pohledu do budoucna evidovat např. literární nebo žurnalistický talent (zejména po zapojení Merkura do aspektů s ostatními planetami, což se ještě aktuálně neděje) nebo taneční a pohybové nadání.

Pěkné období všem.

Autor: Reflexivní astrologie
Zdroj: reflexivniastrologie

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě