Slunce na silové vlně s Uranem i Plutem

datum 20. 9. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová vytvořeno pomocí AI

Slunko (26°-27° Panny) nabíhá do dvojité vazby k důležitým, silovým hráčům. Trigonem k Uranu(27°08' R Býka), následně trigonem k Plutu(29°46' R Kozoroha). Oba aspekty podpůrné, obě zúčastněné planety v retrograditě – neslouží nám momentálně k posunu vpřed k novým tématům, ale vracejí se k otázkám již otevřeným, aby nám sekundovaly při jejich skutečném a úspěšném řešení. 

Valíme v tempu, čeká nás dynamický den. S výhledem do víkendu se tempo zpomalí, ale i další dny budou silové. Tohle je intenzivní vlna změn a transformace, dokonce snad (částečně a jak u koho, ale obecně vzato je) v naší vlastní režii -využijme toho! Uran nám dodá inspiraci, náhlý vhled, popostrčí nás tam, kde váháme anebo nás rovnou shodí, pokud se zuby nehty držíme a nedokážeme pustit. Ode dneška do soboty to sjedeme na impulsivní vlně okamžitého rozhodnutí. Žádné dlouhé přemýšlení,  skáčeme rovnýma nohama přes ohradu omezující náš životní prostor. Příliš riskantní? Jen se nebojte, zapružíme a dopadneme na pevnou zem. Samozřejmě mimo své vyšlapané chodníčky, do otevřeného prostoru plného nových a nečekaných nabídek, výzev a příležitostí. A sotva doskočíme, je tu trigon Slunce k Plutu, kulminuje v neděli a pondělí. Ten zafunguje jako životní pojistka, jako nevyčerpatelný zdroj energie a síly. Napumpuje nás odvahou a asertivitou. Postará se o to, abychom se po dopadu dokázali ukotvit v nové situaci. Přinutí nás hrábnout si tak hluboko, až nahmátneme skutečnou podstatu aktuálního stavu věcí a pochopili její smysl pro náš život. A jdeme do realizační fáze (to už je neděle, možná pondělí). Go, Panny, go! A všichni si omrkneme úsek 26° - 30° Panny ve svém nativu

Tak můžeme? Můžeme! Máme vše potřebné a máme toho dost. Zespod nás dotuje Pluto, shora vibruje laserová show Uranu. V tuto chvíli (už je zase čtvrtek, to je chaos!) nás navíc burcuje Luna v Beranu, k akci kope ještě stále přetrvávající dvojitý kvadrát Marsu (8° Raka) k ose lunárních uzlů 7°00'R Berana/Vah (střední pozice). Ten se navíc ze své aktuální pozice vztahuje kvadrátem k Lilith(9°04' Vah), celá akce je tak podepřena i spodním proudem akutní potřeby autentického sebevyjádření (čti "zdravého nas*ání"). To by bylo, abychom s tímhle zaseknutým problémem nepohnuli!

Zdroj: www.astropsychologie.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě