Dr Joe Dispenza,Film: SOURCE - Zdroj je v tobě

datum 18. 9. 2024
Zdroj: younity Česká republika a Slovensko

Nenech si ujít premiéru jedinečného dokumentárního filmu Dr Joea Dispenzy: SOURCE - Zdroj je v tobě.

Všichni slýcháme příběhy o zázračných uzdravení - o lidech, kteří se vyléčili ze stavů, jež se zdály být nepřekonatelné.

Je přirozené být skeptický. Naše mysl takové příběhy často odmítá jako náhodné události nebo možná dokonce podvody. Říkáme si: „To se ale přece nemohlo stát, ne?!“ Jenže pak se objevují další a další příběhy. Dostávají se k nám informace o lidech, kteří změnili svůj život způsobem, který se vymyká logickému vysvětlení, a začínáme přemýšlet… „Může to být skutečně pravda?“

Přesně tuto otázku zkoumáme v novém dokumentárním filmu SOURCE - Zdroj je v tobě, na jehož uvedení v češtině v rámci mezinárodní premiéry jsme úzce spolupracovali s týmem Dr Joea Dispenzy a výzkumným fondem InnerScience.

Dokumentární film není jen o zázračných příbězích - je o odhalování pravdy, která se za nimi skrývá, abychom všichni mohli začít využívat tento léčivý potenciál pro naše vlastní zdraví a spokojenost!

Zkoumání zázraků

Při sledování SOURCE - Zdroj je v tobě se seznámíte s lidmi, kterým bylo řečeno, že u jejich stavu již není naděje na zlepšení. Oni ale objevili způsob, jak se uzdravit - a to od rakoviny až po těžké úzkostné poruchy.

Nejedná se o ojedinělé případy. Dokumentární film se také zabývá průlomovým výzkumem, který vysvětluje, jak jsou tyto proměny možné. Zpochybňuje skepsi, kterou možná přirozeně cítíte, a nabízí úplně nový pohled na to, co by mohlo být dosažitelné pro nás všechny.

Tento dokumentární film Dr Joea Dispenzy má mezinárodní premiéru 27. září 2024 a je o skutečných lidech, kterým se podařilo vyléčit to, co se zdálo nemožné - například chronickou úzkost a dokonce i vážné fyzické potíže. A nejlepší je, že věda už nyní dokáže vysvětlit, jak se to stalo!

Připojit se zdarma můžete zde:
elopage.com/younity-cesko/source-zdrojjevtobe-drjoedispenza

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě