Dostaveníčko Venuše, Lilit a Juno

datum 6. 9. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová vytvořeno pomocí AI

Doba čtení 3 minuty.

Venuše, Lilit a Juno se setkávají ve vzájemném "objetí" (Lilit s Juno se v konjunkci setkávají už od cca 24.8. 2024 jejich konjunkce se již lehce uvolňuje ale vliv tohoto spojení stále trvá a nyní se k nim přidává Venuše do cca 8.9.).

Tyto tři ženské Archetypy se nacházejí ve znamení Vah - což je znamení které se nás snaží naučit jak dojít k vnitřní rovnováze a vnitřnímu míru, a také to je znamení které je silně "vztahové" tedy potřebuje interakci od druhých, skrze reakce druhých na své chování a konání poznává sebe sama. Venuše je jednou z vládkyní znamení Vah - je to princip ženství jako takového, princip krásy a slasti, princip milenky, ukazuje naši schopnost milovat, ukazuje to, čeho si ceníme a co považujeme za krásné. Lilit je princip, který je ukrytý hluboce v nevědomí, je to princip "divokého, nezávislého ženství, je to naše slepé místo, ke kterému je těžké se vědomě dostat, poukazuje také i na určité "karmické prohřešky". Juno je tzv. princip manželky.

Nyní se tedy setkávají Milenka, Divoška a Manželka - pro nás ženy se tak otevírá možnost tyto vnitřní principy propojit a zharmonizovat a přijmout (ano každá žena má v sobě všechny tyto principy) a muži si nyní mohou uvědomit svůj vnitřní ženský princip - a rozpoznat který z těchto tří ženských Archetypů je ukryt nejhlouběji v jejich nevědomí ( je to ten Archetyp, který muže buď nejvíce fascinuje nebo který ho nejvíce děsí). Toto Stellium ženských Archetypů je ještě aktuálně v napěťové a dynamické kvadratuře s Ceres - což je Archetyp Matky.

Nyní si my ženy můžeme klást otázky typu: "Mám v sobě integrované všechny složky ženství, nebo funguji pouze skrze jeden z těchto principů"? Upřednostňuji Archetyp "Manželky", protože mi další dva Archetypy - Milenka a Divoška - připadají příliš frivolní či nebezpečné? Jaký vztah mám ke svým emocím, jaký vztah mám ke svému tělu? Jsem schopna otevřeně vyjádřit své city vůči partnerovi? Jsem schopna otevřeně vyjádřit své erotické potřeby a požadavky? Jsem schopna pečovat o sebe sama a nastavit si vůči druhým hranice? Jsem schopna být v harmonii sama se sebou? Jsem spokojená ve své vlastní společnosti? Co mě vyvádí z rovnováhy? Během období v němž je Lilit ve znamení Vah (do jara příštího roku) je obdobím, v němž v oblasti vztahů vyplouvají na povrch potlačená a neřešená témata a nyní "žádají o pozornost". Venuše a Juno tyto snahy ještě zesilují.

Venuše, Lilit a Juno se setkávají 7°až 8°stupni Vah - pokud zde máte Slunce, Lunu či planety jejich vliv pocítíte velice silně , stejně jako ti z vás co mají planety na 7°a 8° Kozoroha, Raka a Berana (znamení, která se nacházejí v napěťových vazbách vůči znamení Vah. 

Akcentované znamení Vah nás vede k pochopení toho, že nejdůležitější vztah v našem životě je vztah k sobě sama. Od kvality tohoto vztahu se odvíjí kvalita vztahů k druhým lidem.

Autor: Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie.webnode.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě