Povídání o andělech

datum 25. 10. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová, vytvořeno pomocí AI

Po dvouleté odmlce mi opět vychází andělský kalendář. Lidé mi psali, že jim chybí, protože každý týden pod obrázkem anděla byl krátký text, kterým mnoha lidem připadal hřejivý. Ano, jde o kalendář, který má pohladit. Děkuji nakladatelství Bookmedia, který se ujal vydávání poté, co původní Ottovo nakl. již jej nemohlo vydávat. Po dvou letech se tedy opět objevuje v knihkupectvích - s touto obálkou a názvem Andělé 2025. Pokud si jej koupíte, přeji vám, aby každý týden vám přinesl něco hezkého. 

Znamení Beran

Jiskra zažehla oheň života, v té jiskře je síla poselství nového začátku i síla touhy žít. 

Nejčastěji uváděnými zástupci andělů znamení Berana jsou Ariel a Machidiel. Všichni andělé ze znamení Beran jsou bleskurychlí, Ariel je však opravdový mistr v rychlosti. Jakmile ho k sobě povoláte, budete mít pocit, že  „přiletěl na blesku“, ihned vás zaplaví  andělskou láskou, která doslova a do písmene protkne každé místečko vašeho srdce. To ovšem platí o všech andělech znamení Beran. 

Jsou to andělé akční energie (s anděly znamení Beran se patrně nenaučíte meditovat, spíše vám pomohou, když budete potřebovat načerpat nové síly), ale mají v sobě i vznešenou, laškovnou moudrost. 

Jakmile se sblížíte s anděly znamení Beran, zjistíte brzy, co mají rádi a je vcelku možné, že to začnete mít také rádi. Příkladem může být máta – andělé Beranu milují mátovou vůni. Někteří lidé dokonce říkají, že je ta vůně sama napadla, když se spojili s těmito anděly. Takže při popíjení mátového čaje nebo i „pouhé“ vůní máty se vám budou dobře invokovat. 

V přírodě se vám bude skvěle navazovat spojení s anděly Beranu v blízkosti borovice. Vznešená borovice a andělé Beranu se navzájem velmi ctí a pomáhají si. 

Pokud budete velmi často ve spojení s anděly ohnivého Beranu, nebuďte překvapení, že se vám budou stále více líbit květiny červené barvy – růže, gladioly, gerbery, pivoňky… andělé ze znamení Beran milují hřejivé tóny, a čím více budete s nimi komunikovat, tím více se budete nalaďovat na jejich „vkus“. 

Líbí-li se vám provádět rituály? Věřte, že andělé Berana vás budou po celý rituál s radostí doprovázet, ale velmi zjednodušeně řečeno, pro ně jsou rituály tak trochu „zdržování“. Jakmile se na ně naladíte, ihned budou u vás. Jste-li typy k rychlému navazování kontaktu, s těmito anděly vám bude hej. Jedna žena mi vyprávěla: 

„… zaspala jsem a přitom jsem měla ve firmě velice důležitou schůzku. Bez snídaně, na kterou jsem zvyklá, jsem spěchala do práce. Po cestě jsem začala cítit mdloby. Věděla jsem, že je to z hladu. Zoufale jsem zavolala anděly Beranu. Jsem narozená ve znamení Beran a navíc mám v Beranu planetu lásky Venuši. Nejenom že jsem se rychle naučila spolupracovat s těmito krásnými ohnivými anděly, ale já je prostě miluju. Toho rána jsem ještě ani pořádně nezformulovala, o co žádám, a už jsem je cítila vedle sebe. Dostalo se mi sil, takže jsem došla do práce.“ 

Jste-li dušičky milující kameny a nerosty, brzy zjistíte, že tito andělé mají rádi diamanty, křišťál a rubíny. Věřte, že je velice nádherný pocit, koupíte-li si nějaký tento kámen (je jedno zda ve formě přívěsku, náramku nebo prostě jen kamínku do kapsy) a poprosíte anděly Berana, aby do něho vložili své požehnání a ochrannou moc. To andělé milují. Během tohoto okamžiku prožijete pocit, že dostáváte dar. 

Dar, který si nemůžete koupit a ani nemůžete dokázat jeho existenci, 

a přece víte, že jste jej dostali z té nejčistší lásky.

A protože andělé znamení Beran zbožňují druhé ochraňovat, váš talisman se vám opravdu stane silným ochranným amuletem. Kdykoliv se budete cítit oslabení nebo plní pochyb, stiskněte svůj požehnaný talisman a pomyslete na anděly Beranu. 

Andělé Beranu a síla duše

Andělé Berana vás mohou naučit, jakou sílu má duše naplněná světlem. V životě existují situace, kdy je potřeba ukázat sílu, a to i ve fyzickém slova smyslu. Síla není špatná, může být ale zneužita, a to je velký rozdíl. Potřebujete-li vyprostit člověka z auta, potřebujete k tomu sílu, i v tom vám pomohou andělé Beranu. Přesto jsou hlavně experti na to, aby člověku ukázali, že síla jeho duše může způsobit zázraky.

 V životě procházíme různými zkouškami, a právě během nich je síla naši psychiky a duše jedním z nejdůležitějších faktorů (ne-li nejdůležitější). V prvé řadě je třeba, abyste si udrželi víru ve svoji duši, ve svou sílu vytvářet si krásný osud a „vyšší síly“.

Andělé znamení Beran, začátky a východ slunce

Andělé Berana se vždy spojují s novými začátky. Jakmile budete začínat nový projekt nebo třeba i vztah, můžete tyto anděly požádat, aby „start“ proběhl co nejlépe, abyste do něho měli dost sil a nadšení. Jedno přísloví říká „každý začátek je těžký,“ a právě to můžete s pomocí andělů zcela otočit. Andělé znamení Beran milují, kdy se člověk pustí do něčeho nového a jejich nadšení vám pomůže překonat obavy, zvládnout případné zádrhele a naplnit vás šťastným pocitem, který cítí i oni. S těmito anděly se vaše radost zněkolikanásobí, každá případná překážka se vám bude mnohem snadněji překonávat, neboť se vám do cesty postaví „šťastná náhoda“, pomocí které se vše vyřeší. Jistě uhodnete, kdo onu „šťastnou náhodu“ způsobil. 

Co by mohlo lépe symbolizovat „začátek“ než východ slunce, kterým začíná nový den? Paprsky slunce si prorážejí cestičku k zemi, a my v nich můžeme vidět neuvěřitelnou sílu a zároveň krásnou něhu. Přesně takoví jsou andělé vládnoucí znamení Beran. Silní a něžní zároveň. 

Představu východu slunce ale můžete využít k spojení s nimi. 

Zde je můj tip, jak na to.

Pohodlně se usaďte, zavřete oči a zhluboka se nadechněte a vydechněte. Nejdříve se snažte zklidnit mysl, což je důležité pro vaše vnímání. Svou mysl můžete například nasměrovat na představu bílých dveří. Chvíli se na ně dívejte svým vnitřním zrakem a snažte se zapomenout na vše rušivé. Jakmile ucítíte, že vámi prostupuje mír, začněte otevírat ony bílé dveře, přitom můžete odříkávat:

Vznešení andělé Berana,

s ohnivými meči při mně stůjte,

sílu mé duše, prosím, ochraňujte.

Ať tento den připomíná východ slunce,

naplněný světlem mého srdce. 

Andělé znamení Berana, 

já s láskou děkuji vám,

andělskou ochranu mého života vítám. 

V prostoru za otevřenými dveřmi si představte nebe s prostupujícími slunečními paprsky. Nechejte se jimi obejmout. Nechejte světlo z nebes vejít do vaší duše. Právě v této nádherné atmosféře úsvitu se setkáte s anděly znamení Beran. Jejich křídla budou prostoupena paprsky slunce, ale jinak je bude obklopovat ohnivé ranní světlo. Otevřete jim svou duši a nechejte se obejmout anděly síly a něhy. 

Až bude čas návratu, zavřete bílé dveře, ale neberte to jako loučení. Andělé znamení Beran jsou vždy připraveni, aby nás obklopili a pomáhali nám.

Začnete-li spolupracovat s anděly tohoto znamení, je velmi pravděpodobné, že vás brzy začne lákat východ slunce. Můžete se obklopit krásnými obrázky nebo fotkami východu slunce.

Již brzy čtvrtá část

Autor: Jitka Saniová
Web: jitkasaniova

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě