Povídání o andělech

datum 18. 10. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová, vytvořeno pomocí AI

Po dvouleté odmlce mi opět vychází andělský kalendář. Lidé mi psali, že jim chybí, protože každý týden pod obrázkem anděla byl krátký text, kterým mnoha lidem připadal hřejivý. Ano, jde o kalendář, který má pohladit. Děkuji nakladatelství Bookmedia, který se ujal vydávání poté, co původní Ottovo nakl. již jej nemohlo vydávat. Po dvou letech se tedy opět objevuje v knihkupectvích - s touto obálkou a názvem Andělé 2025. Pokud si jej koupíte, přeji vám, aby každý týden vám přinesl něco hezkého.

Před lety jsem napsala knížku Andělé zvěrokruhu, ale ta v Česku nikdy nevyšla, vyšla jen ve slovenském jazyce. Když jsem se na psaní připravovala, tak jsem i na své FB stránce Andělé – poslové lásky, pátrala, co by lidi mohlo zajímat. A tady jsou: 

Jak souvisí andělé a astrologie? 

Astrologie pracuje s energiemi Vesmíru, které ovlivňují naše životy. A proto vás jistě nepřekvapí, že existují andělé, kteří by se dali nazvat experty na práci s těmito energiemi. Někteří andělé rádi pracují například s energií planet, jiní vládnou energiím jednotlivých znamení, další využívají energie živlů. 

V tomto seriálu si představíme paprsky andělů (nebo-li skupiny) pojící se s daným znamením či planetou. Andělé Neptuna, andělé vody, andělé Ryb, andělé Marsu atd. Pokud se vrhnete na aktivní spolupráci s „astrologickými“ anděly, po čase můžete zjistit, že začínáte vnímat jejich jména. Tedy v případě, že toužíte poznat jejich jména. Nemalá skupinka lidí, kteří spolupracují s anděly, nechtějí znát jejich jména. Existují k tomu dva důvody. Za prvé – ve jménu je síla. Jakmile pojmenujete anděla jménem, dáte tím své spolupráci jiný rozměr. Silnější, ale na druhou stranu i vyžadující větší zkušenost. Za druhé - my musíme jméno daného anděla nejen správně interpretovat, ale také jej převést do naší jazykové roviny. A to také vyžaduje určité schopnosti a zkušenosti. Proto se často stává, že známe jména našeho anděla strážného a ostatní jsou pro nás prostě „andělé“. 

Může můj anděl strážný být andělem zvěrokruhu nebo nějaké planety?

Může. I nemusí. Naši andělé strážní pochází z různých andělských skupin (nebo-li kúrů). Každý anděl patří k nějaké skupině. A tak je možné, že během práce s „astrologickými“ anděly zjistíte, že z nich pochází i váš anděl strážný.

Musím umět astrologii k tomu, abych mohl(a) spolupracovat s anděly zvěrokruhu a planet? 

Odpověď zní „ano i ne“. Máte-li rádi sluneční astrologii, to znamená, že si rádi čtete pouze o svém slunečním znamení (nebo například o vládnoucí planetě svého znamení), vaše spolupráce bude o něco omezenější, ale určitě vás učiní šťastnými. 

Pokud budete zaměření na jedno znamení či planety, vaše spojení s těmito anděly se může velmi prohloubit a vy se prostě stanete „specialisty“ na anděly jedné skupiny. To má svůj půvab. Stejně tak dobře je možné, že vás tito andělé nakonec zlákají, abyste studovali svůj horoskop více a mohli tak poznat i další anděly. 

Ti, kteří znají základy astrologie, budou mít určité plus, neboť znají astrologické zákony. Těmi se řídí i andělé. Proto je jejich síla někdy větší a někdy omezenější. To v prvé řadě platí pro planetární andělé, s nimiž doporučuji spolupracovat hlavně těm, kteří už zabrousili do oblasti tranzitů a aspektů. 

V našem seriálu si ale představíme anděly zvěrokruhových znamení a planet jednoduše, romanticky a hezky. Možná někoho z vás nějaký text inspiruje k tomu, abyste některé z těchto andělů chtěli poznat více. 

P.S. I v mém kalendáři je každému znamení a jeho andělům věnovaný textík a obrázek. 

Již brzy třetí část

Autor: Jitka Saniová
Web: jitkasaniova

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě