Akášické přenastavení

datum 17. 9. 2024

Doba čtení 2 minuty

AKÁŠICKÉ PŘENASTAVENÍ:

HLUBOKÁ TRAUMATA ZE ZÁNIKŮ, PROMĚN ALE I POČÁTKŮ TVOŘENÍ SVĚTŮ A VESMÍRŮ

V současné době se mnoha duším v jejich časoprostoru otevírá hluboká kosmická paměť a přináší mnohdy nečekaná a velice silná témata, která však nakonec zasahují i do zdánlivě nejobyčejnějších běžných témat vaší současné inkarnace a života člověka. V kolektivní vrstvě nevědomí se s ohledem na proměnu cyklů vynořují na povrch podvědomí a někdy i vědomí prožitky a záznamy takové síly, že mnohdy zavíráme oči, bráníme se, nerozumíme přesně tomu, co cítíme, či prožíváme, nejsme si jisti, s kým a zda vůbec s někým můžeme toto sdílet.

To má často za následek pozastavení expanze našeho vědomí, snahu se opět zakuklit, celé to zastavit. To však není možné. Celý Vesmír, všechny světy, galaxie, reality se neustále proměňují. Proměňují, vznikají, zanikají a i v zániku je přítomen vznik a posun. Ale z hlediska prožitku našich cest, jednotlivých projevení a životů je pochopitelné, že na záznamů duší jsou ve vrstvách osobního časoprostoru každé bytosti různé prožitky, traumata, šok, bolest, lítost, pocit viny a ztráty a cokoli dalšího s tím spojené.

Pro uvolnění a umožnění si otevřít se proměnlivosti a lehkosti bytí bez zátěží, je zde následující velmi podpůrné Akášické přenastavení.

V PŘÍTOMNOSTI TADY A TEĎ, NAPŘÍČ CELOU MOU ČASOPROSTOROVOU OSOU, NAPŘÍČ VŠEMI ÚROVNĚMI MÝCH VĚDOMÍ A MÉ MULTIDIMENZIONALITY, NAPŘÍČ VŠEMI SVÝMI OTISKY A ZÁZNAMY TVOŘENÍ, SKRZE VŠECHNY SVÉ HVĚZDNÉ A POZEMSKÉ RODY A PŘÍSLUŠNOST K CIVILIZACÍM, NAPŘÍČ VŠEMI MÝMI ROLEMI TVŮRCŮ, STRÁŽCŮ PORTÁLŮ, KOSMICKÝCH ARCHITEKTŮ, SKRZE VŠECHNY MÉ PROŽITKY ZÁNIKŮ SVĚTŮ, ZHROUCENÍ A NEČEKANÝCH UZAVŘENÍ PORTÁLŮ ČI JEJICH ZNEUŽITÍ, NAPŘÍČ JAKÝMKOLI POKŘIVENÍM PŘIROZENÉHO BOŽÍHO ŘÁDU A KOSMICKÉ ROVNOVÁHY, UMOŽŇUJI SI SKRZE OČIŠŤUJÍCÍ PAPRSEK BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY A Z ÚROVNĚ AKÁŠICKÉHO VĚDOMÍ MOUDROSTI PLNĚ UVOLNIT ZE VŠECH SVÝCH JEMNO HMOTNÝCH TĚL, ZEJMÉNA Z TĚLA EMOČNÍHO, TĚLA MENTÁLNÍHO A Z BUNĚČNÉ PAMĚTI TĚLA FYZICKÉHO VEŠKERÁ, VE MNĚ DOSUD AKTIVNÍ ULOŽENÁ TRAUMATA, POCIT ZRADY A OPUŠTĚNÍ, ZTRÁTU NADĚJE A VÍRY, POCIT VINY Z ILUZE O SELHÁNÍ, HLUBOKOU ZTRÁTU DOMOVA ČI BOLEST Z NEDOKONČENÉHO POSLÁNÍ A ZE ZTRÁTY BLÍZKÝCH, ŠOK, PANIKU, HRŮZU ZE SÍLY ŽIVLŮ A ZE SÍLY FREKVENČNÍCH VLN PŘI AKCI A REAKCI A PŘI NAROVNÁVÁNÍ ZPĚT DO ROVNOVÁHY. HNĚV, POSUZOVÁNÍ A ODPOR KE KOSMICKÉMU ŘÁDU ROVNOVÁHY A VÝVOJE S TÍM SPOJENÝ A COKOLI DALŠÍHO, CO DOSUD NEBYLO V SOULADU S MÝM BOŽSKÝM PRÁVEM PROMĚNY A VÝVOJE A UVOLNĚNÍM SE DO LEHKOSTI BYTÍ PROMĚNLIVOSTI V DŮVĚŘE A VIBRAČNÍM NASTAVENÍ BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY A PŘIJETÍ FREKVENCE SOULADU ROVNOVÁHY.

V LÁSCE PŘIJALA SIRIN – RAMONA SIRINGLEN A AKÁŠIČTÍ STRÁŽCI

www.cestasramonou.cz

Článek je možno šířit, avšak pouze v nezměněném textu, s uvedením autorky a aktivním odkazem na web www.cestasramonou.cz

Zdroj: www.cestasramonou.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě