Horoskop červenec 2024

datum 30. 6. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová vytvořeno pomocí AI

Nejvýznamnější konstelace červenec 2024

Červenec 2024 by pro naši republiku měl být z astro-meteorologického hlediska spíše vlhký a teplý měsíc s občasnými bouřkami doprovázenými bleskovými povodněmi a to zejména mezi 9. - 24. červencem. V tomto časovém rozmezí bude panovat v přírodě i ve společnosti velké napětí. Nelze vyloučit výpadky počítačových a rozvodných sítí, zvýší se riziko havárií v hromadné dopravě i v průmyslu, technika se může vymykat zpod kontroly své obsluhy (tranzitující Mars kvadrát Uran republiky, tranzitující Merkur opozice Uran republiky).

Ten, kdo chce vyrazit na dovolenou po vlastech českých, by měl využít relativně z astrologického hlediska pohodových prvních devíti dnů, kdy bude tranzitující Jupiter v sextilu na Neptuna republiky. 

Konstelace mundánní (ovlivňující dění na celé planetě) jsou v prvních 11 dnech tohoto července vcelku příjemné přející cestám do přírody či po stopách kudy šla historie a pro návštěvy příbuzných (ekliptikou budou postupovat Slunce spolu s Venuší znamením Raka). 

15. července dostihne Mars na své pouti ekliptikou Urana mezi 26. a 27. stupněm znamení Býka, na kterém se nachází nebezpečná stálice Algol a pro svět se tak vytvoří třaskavá směsice, která může vyvolat extrémy ve společnosti i v přírodě. Svět může díky těmto konstelacím očekávat řádění živlů přírodních i teroristických doprovázených prudkými bouřemi, cyklóny, tornády, požáry a výbuchy. Vyloučit nelze ani pády letadel, možné jsou výpadky sítí počítačových i rozvodných. Tato konstelace také zvýší riziko úrazů a karambolů v mezilidských vztazích i na cestách… Riziko může trvat do 21.7., kdy oleje do ohně přilije Merkur v kvadrátu s Uranem.

1. - 2. července vytvoří Merkur trigon s Neptunem, což je ideální čas pro cesty k vodě a po vodě, rovněž pak pro studium psychologie a duchovních nauk. 

2. - 3. července se ocitne Venuše v harmonickém spojení se Saturnem a to je čas vodný pro seznámení se s důstojnými a spořádanými partnery či pro svazky z rozumu.

7. - 9. července by lidé spolu měli přátelsky a uvolněně komunikovat, nuda nebude na pořadu dne. Jsou to dny ideální pro cesty na dovolenou, doprava by neměla váznout. Merkur bude již ve znamení Lva v harmonickém spojení s Jupiterem ve znamení Blíženců, dá se říci, že společností zavane nový a svěží vítr.

10. - 16. července jsou mundánní konstelace vcelku pohodové přející setkáním s přáteli nad sklenkou dobrého moku či pro návštěvy kulturních zařízení. Bohužel na území naší republiky se přiženou pomyslná astrologická mračna ( Mars v konjunkci s Algolem tranzituje v kvadrátech na Lunu,na Urana a na Saturna republiky ), která nám mohou přinést dramatické děje, které zneklidní naši veřejnost. Možné jsou výpadky internetového bankovnictví, násilné trestné činy, požáry a výbuchy, karamboly v osobní i v hromadné dopravě s velkými škodami nejen na majetku, ale i na životech.

20. - 21. července se ocitne Merkur v kvadrátu s Uranem a díky tomu zase hrozí výpadky počítačových a rozvodných sítí. Možné jsou také výbuchy sopek doprovázených tsunami. Pravděpodobné jsou i prudké zvraty počasí a bouře spojené s lokálními záplavami. 

22. - 30. července se mění kvalita času, jelikož Slunce přechází do znamení Lva a spolu s ním postupuje tímto znamením také Merkur s Venuší, v Blížencích zase je Mars s Jupiterem, takže lze předpokládat, že se lidé budou uvolněně a přátelsky bavit, nuda nebude na pořadu dne. U nás to trochu zakalí tranzit Urana v kvadrátu na Saturna republiky, což by mohlo přinést odhalení dalších případů korupčního chování významných osobností či neplacení daní.

Autor: Richard Stříbrný
Zdroj: www.stribrny.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě