Léčení síly, odvahy a mužského principu

datum 29. 5. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová vytvořeno pomocí AI

Aktuálně se Chiron blíží do konjunkce s Marsem v Beranu. Přesná konjunkce nastane 29.5.2024 na 22°znamení , ale její vliv můžeme vnímat už nyní a bude patrný i několik dní po této přesné konjunkci. K této konjunkci se přidává i asteroid "zdraví a léčení" Hygiea. Co se při této konstelaci léčí? Výrazně chybějící sebedůvěra, zásadní pocit vlastní nedostatečnosti, pocit, že nemáme žádnou cenu, dokonce že si snad ani nezasloužíme žít. Odmítání sebe sama, pocit že nás nikdo nechce, nepotřebuje, že nejsme užiteční. Pocit vykolejení, vnitřního nesouladu, chybějící pevné půdy pod nohama či stability. Léčí se také mužská stránka osobnosti, sexualita, schopnost jít za vytčeným cílem. Chiron odkryje veškeré bloky a traumata v těchto oblastech a tak nám umožní je léčit a odpoutat se od nich. 

Chiron je nejen léčitel, ale také se snaží nastolit v našem životě harmonii a rovnováhu (je jedním z vládců znamení Vah). Stinná stránka Marse v Beranu je přílišná zbrklost, agresivita, neschopnost přijmout porážku či kritiku, sebestřednost. Chiron se toto vše snaží zharmonizovat a vede nás k uvědomění, že i ostatní lidé mají právo na své názory, cíle a vítězství, vede nás k tomu abychom druhé vnímali a dali jim prostor k žití a vyjádření. Při tomto aspektu je vhodné věnovat se jemnému uvolňujícímu cvičení, jako je např. pilates - není to vhodný aspekt pro silové sporty, kdy přetěžujeme své svaly. Vhodné je aplikovat akupunkturu, jemné masáže a homeopatii. 

V domě horoskopu, do kterého nám tato konjunkce spadá (tam, kde máme znamení Berana) nastává také proces léčby a harmonizace Potenciálu této konjunkce můžeme využít i my všichni - nejsilněji ji však budou vnímat ti z vás, kteří máte Slunce či osobní planety okolo 22° Berana, Vah, Kozoroha a Raka a také Lva, Střelce a do určité míry i Blíženců a Vodnáře. Mars je spoluvládce znamení Štíra, tudíž se téma tohoto aspektu dotýká výrazně i tohoto znamení. 

Hygiea je asteroid "zdraví a léčení" a Beranem se pohybuje cca od konce března tohoto roku do 9.2. 2025. Nyní je vhodná doba léčit výše zmíněná "Témata Berana" (sebevědomí, sebedůvěra, odvaha, autenticita, schopnost začínat nové projekty, schopnost být vůdce, mužskou část sexuality atd.) a také na fyzické rovině léčí hlavu (mozek, oči, uši, dutiny) Případné bolesti hlavy mohou korespondovat s vnitřním duševním a mentálním tlakem. Proto je vhodné uvolnit svou mysl a nastavit si zdravé mentální vzorce. Toto je nyní obzvláště důležité, protože máme "období Blíženců", kteří korespondují s mentální sférou, v Blížencích je také Jupiter, po o mnoha letech strávených v Býku do Blíženců vstoupila i Sedna a v červnu bude v Blížencích i Bílá Luna – Selena.

Autor: Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě