UDĚLEJTE TO PRO LÁSKU…

views 0 datum 17. 2. 2017 délka
Způsob, jakým muž proniká do světa, by měl být stejný jako způsob, jakým proniká do své ženy: nejen pro osobní zisk a potěšení, ale aby tím znásobil lásku, otevřenost a hloubku.

Příště, až budete sexuálně objímat svou ženu, uvědomte si, po čem nejvíce toužíte. Jaká je vaše nejhlubší životní touha? Zapřemýšlejte, o co vám vlastně v životě jde, a zvlášť o co vám jde při milování. Existuje určitě mnoho vedlejších důvodů, ale jaký je ten nejhlubší, zásadní důvod?

Pro většinu mužů je tím základním důvodem objevování nejhlubší pravdy, prožívání naprosté svobody a lásky a plné sdílení vnitřních darů.

Mnoho mužů se však spokojí s tím, že okusí jen malou dávku svobody a lásky a ze svých vnitřních darů jen uždíbnou. Svoboda pro ně spočívá v tom, že si koupí hezké auto, můžou se často pomilovat se svou ženou a v neděli si přispat. Možná darují štědrý obnos na dobročinné účely, koupí své ženě z lásky prsten s diamantem a budou trénovat ligové mužstvo. To je svoboda, ze které se mohou těšit, a to jsou dary, které pro mnoho lidí hodně znamenají. Mnoha mužům to však nestačí.

Svoboda a láska, kterých dosáhli, a způsob, jakým rozdávají dary, v nich zanechávají pocit neúplnosti. Něco stále ještě chybí. Touží po tom, jít dál, vysvobodit se, vychutnávat si život bez omezování, bez pocitů samoty, všudypřítomného napětí a strachu. A mnoho mužů trápí pocit, že se o svůj nejhlubší dar nedokážou podělit, i když se o to sebevíc snaží. Připadá jim, že jejich život je ve své podstatě neupřímný, stejně tak jako jejich sex.

Když muž při milování obdaří svou ženu hloubkou pravého sexu, proniká do ní a rozkvétá jí do neomezené lásky. A stejně tak je tomu i s celým světem. K tomu, aby žena a svět v rukou muže skutečně zazářily a rozkvetly, je zapotřebí opravdovosti, vytrvalosti a statečného srdce. Muž musí znát svou nejhlubší pravdu, a musí být ochoten naplno sdílet své vnitřní dary. Bez výjimek. Je třeba, aby zasvětil svůj život (včetně sexuální stránky) šíření lásky tím, že svou ženu a celý svět pronikne tím nejcennějším, co v sobě má. K tomu se však odhodlá jen málokdo.

Většina mužů dává přednost průměrnému milování, při kterém jejich žena trošku porozkvete a možná prožijí několik orgasmů a pár okamžiků citového propojení, než se zase v myšlenkách vrátí k tomu, co za úkol je čeká zítra v práci. Stejně tak dává většina mužů přednost průměrnému angažování se ve světě, při kterém si vydělají pár korun a něco málo se jich snahou zlepší, díky čemuž si v životě nepřipadají tak docela zbyteční.

Jen málo mužů je ochotných exponovat se cele, vložit všechno, co mají, do snahy osvobodit ženu a svět, aby společně dospěli k nejhlubší možné pravdě, lásce a otevřenosti. Jen málo mužů se odhodlá vložit všechny schopnosti, veškeré nadání a celé své bytí do každého pohybu, ať už v sexu nebo v životě.
Většinu mužů ochromují pochybnosti a nejistota. Nebo se drží při zdi, protože mají strach. A tak se se ženou a se světem jen trošku pomuchlují, aby dosáhli svého pohodlí a uspokojení a přebili setrvalý pocit, že je to všechno jaksi neupřímné a neúplné.

Pokud jste ochotni poznat svou nejhlubší pravdu a přijmout ji s otevřenou náručí, opřít se do svých strachů a rozdat všechno, co máte, můžete do světa a do své ženy proniknout ze svého nitra, a tak jim umožnit rozkvést a rozvinout se v lásce bez hranic. Můžete se zmocnit ženy v takových hlubinách, že její odevzdání zaplaví vaše srdce světlem. Můžete se vrhnout do světa s takovým odhodláním a s takovou láskou, že se vám otevře a přijme vaše nejhlubší dary.

Mezi tím, jak vstupujete do srdce ženy a jak vstupujete do světa, není žádný podstatný rozdíl. Obojí, sexuální styk i styk se světem, vyžadují citlivost, přirozenost a silné napojení na hlubokou pravdu, protože jen tak je možné proniknout chaosem a zábranami, aby zvítězila láska.

Ženy a svět jsou nepředvídatelné. Často vám bude připadat, že odmítají vaše dary a zkouší vaší vytrvalost. Ale dříve nebo později něžně odpoví na opravdovost vaší nenucené péče, na svobodu, která se projeví ve vaší povaze, a na záplavu nepolevující lásky. Láskyplně se vám otevřou a přijmou vás do sebe – aby vám, za pár okamžiků či dní, opět vzdorovali a znovu vás zkoušeli. Ženy ani svět nepřechytračíte. Když se je budete snažit obehrát, přijdou vám na to. Chtějí vás takové, jací opravdu jste.

Existují dva způsoby, jak se vztahovat k ženám a k světu, a přitom se neprohřešit vůči svým darům a nepromarnit vnitřní síly. Jeden způsob je vzdát se sexuální vztahů a požitků, zcela se odevzdat cestě, kterou jste si zvolili, nenechat se ničím rozptylovat, neuchylovat se ke kompromisům a osvobodit se od jakoby nekonečných požadavků žen a světa. Druhý způsob je vrhnout se do víru po hlavě, uchvátit ženu a svět odhalenou láskou, dávat vnitřní dary bez ohledu na neustálé střety mezi ženou a světem, nechat své skutečné dary vytavit v třenicích mezi odevzdáním a odporováním, prorazit láskou z hluboké vnitřní svobody, i kdyby vaše tělo a mysl měly blaženě zemřít na kříži osudové radosti a bolesti, přitažlivosti a odpudivosti, zisku a ztráty. Rozdat všechny dary. Odkrýt nezměrnou hloubku svého bytí. Jen otevřenost, svoboda a láska zůstávají jako odkaz vašeho styku se ženou a světem.

Jestliže si vůbec chcete něco začínat se ženami a se světem, pak je nejlepší jít do toho naplno, uchvátit je svou vnitřní hloubkou, umožnit jim rozkvést pomocí štědrých darů vašeho neochabujícího srdce. Pokud totiž do nich budete pronikat vlažně a rozpačitě, jen abyste uspokojili svou potřebu, žena a svět vycítí, že vám chybí odhodlání, hloubka a opravdovost. Místo, aby se láskyplně odevzdali vaší lásce, budou vás rozptylovat, brát vám energii a způsobovat nekonečnou řadu potíží, takže ve svém životě a ve svých vztazích pak nebudete dělat téměř nic jiného, než hledat úlevu od neustálého tlaku.
Můžete se stát askety a žít v osamění, stranou od světa a žen.

Jestliže se však rozhodnete pro život ve světě a sex, bude vám připadat, že vám ženy a svět nastražily past, dokud se neosvobodíte uprostřed víru „skutečné soulože“, dokud všechno neodevzdáte a nerozpustíte se navždy v otevřené lásce.
VYDRŽET AŽ DO KONCE, TO JE CESTA OPRAVDOVÉHO MUŽE.

David Deida – Cesta pravého muže

Zdroj: ॐ Léčivá síla Lásky ॐ

 

sdílet:
přehrát:
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě