POTVRZENO: DNA Z GENETICKY MODIFIKOVANÝCH ORGANISMŮ SE PŘEMISŤUJE DO LIDÍ, KTEŘÍ JE KONZUMUJÍ
Myšlenka, že DNA z geneticky modifikovaných organismů (GMO) se rozloží v trávicím traktu a jsou pro uživatele neškodné, jak běžně tvrdí průmysl, je zjevně nepravdivá. V nedávné studii publikované ve vědeckém časopise PLOS ONE zjistili, že velké, jídlem dodané fragmenty DNA z GMO jsou plně schopné přenášet své geny přímo do krevního řečiště a tím vyvrací mýtus, že transgenní potraviny působí na tělo stejně jako přírodní potraviny.

Kombinovanou analýzou dalších čtyř nezávislých studií zahrnujících více než 1000 testovaných lidí, a týmy z univerzit v Maďarsku, Dánsku a USA se zaměřili na proces asimilace pro GMO, jak jsou v současnosti konzumovány po celém světě. Studie zahrnuje deriváty geneticky modifikovaných plodin, jako jsou, kukuřičný sirup (HFCS) získaný z GM kukuřice, nebo sójové bílkoviny z geneticky modifikovaných sójových bobů, stejně jako maso získané ze zvířat krmených stravou založenou na GMO.

Při pohledu na data o tom, jak lidské tělo zpracovává tyto a další formy GMO, tým zjistil, že DNA z GMO se v těle zcela nerozloží během procesu trávení. Co by bylo za normálních okolností rozštěpeno na menší složky, jako jsou aminokyseliny a nukleové kyseliny, zůstává nadále jako celek. Bylo také zjištěno, že větší fragmenty DNA se pak dostanou přímo do oběhového systému, někdy na vyšší úroveň, než skutečné lidské DNA.

Geny z geneticky modifikovaných organismů se dostanou do tenkého střeva a změní složení prospěšných bakterií.

Jedná se o ohromující objev, který dokazuje falešná tvrzení společnosti Monsanto a dalších, že geneticky modifikované organismy se nijak neliší od běžných produktů, co se těla týká. Monsanto dokonce tvrdí na své webové stránce „Bezpečnost potravin(Food Safety)“ , že DNA z GMO je „ ve velké míře stravitelné“ a „ nepředstavuje žádné nebezpečí“, z nichž byly oba tvrzení prokázané jako lež.

Na základě této poslední analýzy toho, jak jsou potravinářské geny přenášeny z trávicího traktu do krevního oběhu, je nyní zřejmé, že geny z geneticky modifikovaných organismů přecházejí do krevního oběhu v celku. Jejich přítomnost je také spojována s těžkými zánětlivými onemocněními, střevními záněty, adenomem a rakovinou tlustého střeva a konečníku.

Studie také zjistila, že přítomnost transgenních genů v tenkém střevě, má také vliv na složení prospěšných bakterií, které jsou zodpovědné za ochranu střeva proti cizím útočníkům a pomáhají tělu vstřebávat živiny z potravy. U jedinců s ileostomii, nebo s perforaci břišní stěny v důsledku chirurgického zákroku , bylo zjištěno, že měli v jejich střevním traktu uchované doslova kompletní sekvence DNA z geneticky modifikovaných organismů.

Nic z toho není pro nás samozřejmě překvapující, jelikož biologické aktivity se dějí v pozadí a následky GMO v lidském těle nebyly nikdy legitimně zkoumány. Biotechnologické společnosti vždy jen tvrdí, že GMO jsou stejné, jako opravdové jídlo a to vládám stačí, aby je na trhu udržely již téměř 20 let.

„ Jedna malá mutace u člověka může určit tak mnoho. Jde o to, že když přesunete gen, jen jeden malý gen z jednoho organismu do jiného, kompletně změníte jeho kontext,“ uvedl David Suzuki, spoluzakladatel nadace David Suzuki Foundation. „ Neexistuje žádný způsob, jak předpovědět, jaký to bude mít pro lidstvo dopad.“

 zdroje : http://www.naturalnews.com/045710_GMOs_gene_transfer_DNA.html,http://www.realfarmacy.com/confirmed-dna-from-genetically-modified-crops-can-be-transferred-into-humans-who-eat-them/,http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0069805,http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14730317,http://science.naturalnews.com/gmo.html,

 

FacebookTwitterGoogle+